Furniture, art & design

SMEG Mallorca!


Brödrost, mixer och thékokare från SMEG

Jag har alltid älskar designen på deras produkter. Min mamma hade ett ljusblått kylskåp när jag växte upp i Neapel och jag har många fina minnen kring det. Vi har ett flertal av de små färgglada vitvarorna i butiken. Vi kan tillhandhålla allt från SMEG, ledtiden är kort så de flesta produkter kan kunden få på en vecka.

http://smeg.es

 


Mat, vin och Smeg - Skaffa dig en egen bodega

God mat och gott vin i ett vackert för tankarna till paradiset. Efter fyra års studier på kulinariskt universitet i Italien har jag arbetat och drivit eget både på Mallorca och i Sverige. När vi inreder ett hem så erbjuder jag dig hjälp med att bygga upp din egen vinkällare eller bodega, som det heter på spanska. Det börjar med att kunden väljer ut en vinkyl från SMEG och sen sätter vi oss ner och diskuterar kundens tycke och smak och efter det väljer vi vin tillsammans. I bodegan finns både vin att lagra och vin att dricka direkt. Jag ger gärna rekommendationer till mat om kunden så önskar. En standardbodega innehåller 200-250 flaskor vin.


Skål och vänliga hälsningar

Mimmo Mellone

Sommelier och kock